fredag 29 januari 2010

Vad jag önskar att jag kunde

Jag har en last. Den stavas Pysselbloggar. Jag älskar att surfa runt bland alla de pyssliga bloggar och sidor som finns på nätet, beundra dessa människors kreativitet och drömma om att jag också skulle kunna pyssla till fina och användbara saker. Särskilt bra tycker jag om återbrukspyssel, det är fantastiskt med folk som kan hitta nya användningsområden för saker som är på vippen att klassas som rent skräp. Jag menar, titta bara vad man kan göra av gamla plastpåsar. Tyvärr kommer jag aldrig på de där idéerna när jag står där med det lämpliga materialet, och inte kan jag virka heller... Mitt återbruk sträcker sig till att sticka sockor av restgarner efter färdiga mönster.

Om jag vore kvalificerad skulle jag vara sugen på att gå Stinas & Stinas pysselkurs, men eftersom jag förmodligen inte ens skulle förstå terminologin är det nog bäst att avstå. Jag planerar att ägna sena kvällar åt statsvetenskaplig begreppsapparat istället. Det kan säkert vara kreativt på sitt sätt...
Idag har vi för ovanlighetens skull pysslat. Jag säger inte vilka jag har gjort...

3 kommentarer:

Stina sa...

Men Eva!! Det är klart att du ska gå den!! Och du kan sticka och du kan göra julkort - vem var det annars jag satt och gjorde potatisstämplar med för en massa år sen? Jag menar några år sen. ;-)

Och vilka fantastiska små skapelser ni fått ihop av materialet ni hade hemma!! :-D

Fröken Fräken sa...

Äsch! Alla kan pyssla! Man är kanske inte expert på direkten, men om man börjar och får upp ångan blir man både bättre och får mer ideer!
Tack för dina snälla ord på min blogg!!:-)

Eva sa...

Stina: De där potatistryckan hade jag faktiskt glömt. Bra att du påminde mig :o) Men när det gäller kurs så har jag nog tagit på mig liite för många andra hobbyprojekt.

Fröken Fräken: Jag har kanske övat lite för lite på pysslandet. Får be barnen träna med mig, de har sin kreativitet kvar!