fredag 12 februari 2010

Äggtips, någon?

Barnen gillar att börja dagen med kokta ägg. Fast bara vitan. Så nu undrar jag, som inte alltid är lika äggsugen på morgonen:

Vad kan man hitta på för att ta vara på ett par kokta äggulor?

6 kommentarer:

Frida M sa...

Mosa tillsammans med keso och lite riven ost. Ät tillsammans med pasta till lunch. Det gillar i alla fall mina barn..

Stina Glaas sa...

Tack för omtanken! :-) Hur går det med foten?
Kram!!

Anonym sa...

Mimosa-sallad!! (om det hade varit sommar vill säga, fast det kanske går ändå?1)

Eva sa...

Tack, jag visste väl att det skulle finnas idéer!

Vegomamman: Kallt då, som en slags pastasallad? Eller?

Stina: Jag kan gå!!

Katarina: Där ser man! Jag som trodde att det var en massa läskig fruktcocktail och majonäs iblandat i mimosa. Men så är jag rätt obildad i köket..

Stina Glaas sa...

Gissar att foten är bra nu och att du är tillbaka på jobbet. Jag har nämligen inte sett dig på fb på ett tag nu. ;-)
Du har en award att hämta i min blogg!
Kram!! :-)

Anonym sa...

Hmm, mina barn gör likadant, jag skulle också välkomna tips.
En gång hittade jag ett recept på en röra som var så rasande god, men det har jag förstås inte kvar.
Det fanns i en artikel om mat i samband med den judiska högtiden Pesach och jag tror att det kan ha varit i ICAs tidning Buffé.
Den innehöll i allafall mosade ägg - visserligen både gulan och vitan, men man skulle säkert kunna fuska lite.
Det var mosade ägg och mosad avocado, ungefär lika mycket av varje tror jag och så majonäs, citronsaft, salt och peppar vill jag minnas.
Men jag minns ju inte propotionerna och jag vet inte om jag har glömt någon ingridient.
Jag minns att det skulle vara rejält mycket majonäs i alla fall...
Får väl börja experimentera...