söndag 7 februari 2010

En pysslig helg

Sedan drygt två veckor tillbaka har jag ena foten välpaketerad efter en mindre operation. Inget särskilt komplicerat, men jag kan inte stödja ordentligt på foten och är beordrad att ha den i högläge. Med andra ord är jag inte särskilt rörlig och utomhusaktiviteter är inte att tänka på, så det gäller att sysselsätta sig stillasittande och man kan ju inte bara surfa. Fröken Fräken hävdar bestämt att alla kan pyssla och Stina friskade upp mina minnen av kreativa potatistryck i vår gemensamma ungdom. Och ser man på, lite inspiration infann sig! Så i helgen har vi pysslat och återbrukat - på vår nivå ;)

Restgarnsprojektet har slutförts och packats ner för att skickas till ett nytillskott i vänkretsen.


Men jag hade fortfarande högvis med restgarn och behövde ett nytt stickprojekt för att hålla mig vaken framför tv:n. Dockis behövde en varm tröja enligt lillasyster. Så tjocktröja i dockstorlek blev det, kompletterad med halsduk för att träna på det där med virkningen. Gjort på känn och kanske inte det mest genomarbetade, men Dockis ser ut att hålla sig varm i alla fall.


                             


Förra helgens kalas efterlämnade i vanlig ordning en hel del material. Nu har tjejerna har sett till att Barbie & Co har fått nya regnsäkra kläder:


Och så kunde vi ju inte låta bli att leka lite med marsipanen som blev över från fasters fantastiska födelsedagstårta:3 kommentarer:

Isabel Turner sa...

Heja heja... pyssel är ju kul! Hoppas foten läker på :-)

Vi är fö öppna för en träff om det ksulle vara av intresse... men går gärna helst bort på besök, hemmet får vara Aidens trygga vrå.

Kram Isabel

Stina sa...

Riktigt snygga regnkläder det där! :-)

Kram!

Eva sa...

Isabel: klart vi vill ha en date!! Mejlar er.

Stina: Eller hur, och då har jag inte dokumenterat allt. Man kan i alla fall konstatera att Barbie verkar ha en faiblesse för latex...