måndag 1 mars 2010

Ett helt år

Hoppsan. Ett helt år har bloggen överlevt! Och trots att jag varken är den flitigaste eller klokaste skribenten är ni några tappra själar som läser. Hurra för er!

Jag har funderat en del på om jag ska fortsätta blogga. Utöver familjen och jobbet har jag skaffat mig en ny fritidssysselsättning i form av högskolestudier. Bland annat tänkte jag ta några poäng i miljövetenskap för att få lite mer på fötterna i de här frågorna. Dessutom har jag i ett svagt ögonblick gått med på att göra en Tjejklassiker och just insett att det inte är så väldigt långt till Vansbrosimmet i juli. Med bland annat en personlig tränare i sällskapet vill det väl till att lägga upp en hyfsad seriös träning... Jag orkar helt enkelt inte lägga så mycket tid på varken tänkande, research eller skrivande på bloggen som jag skulle vilja. Å andra sidan gillar jag att ha ett forum för mer eller mindre strukturerade funderingar. Att kunna tänka högt lite. Och jag är väldigt glad över den bloggvärld som ger mig nya insikter, klokheter och bekantskaper.

Jag funderar nog lite till, men ge mig gärna lite input. Jag är nyfiken: Varför läser ni här egentligen? Vad är intressant? Och vad är alldeles väldigt ointressant?

5 kommentarer:

Stina G sa...

Jag läser här för att vi ses för sällan. Och här får jag i alla fall en liten dos Eva då och då. ;-) Och på samma gång får jag lagom doser miljötänk. Bäst är konkreta tips och recept.
Kram!

Anonym sa...

Du får mig att åtminstone överväga de mer miljövänliga alternativen, tack!
Och det måste väl vara det bästa då jag har en bit kvar innan jag kan kallas ha ett miljövänligt levnadssätt...

/Lotta

Anonym sa...

Hoppas du fortsätter blogga! Det är intressant med en blogg som med utgångspunkt från en "vanlig" familj delar med sig av erfarenheterna att försöka leva så ekologiskt som möjligt. Det är ju en ständig kamp med tanke på ramarna som det här samhället sätter. Det behövs sådana här bloggar för att inspirera och sporra varandra till att förändra de invanda attityderna och verkligen försöka göra något åt vår destruktiva livsstil! /Jörgen

Micael Rosén sa...

Klart att du ska fortsätta med din blogg, man kan påverka mer än man tror. Skriver själv en miljöblogg som heter Miljö Prat, och jag har funderat i dina banor också. Varför läser någon det jag skriver? Men så får man kommentarer så som. " Bra att du väcker oss och skriver om enkla saker vi kan göra för vår miljö". Då får man nytändning igen.

Keep up the good work !
/micke

Eva sa...

Tack för glada tillrop! Visst är jag sugen på att fortsätta, vi får se hur länge det är roligt.

Stina: jag ska jobba på fler recept!
Lotta: jag får försöka bli ännu mer övertygande då ;)
Jörgen: när tar du och sambon över stafettpinnen?
Micke: välkommen, jag ska kolla in din blogg också!