torsdag 21 maj 2009

Nu ska det bli baka av!


En fin födelsedagspresent har jag fått av Svägerskan med familj. Det verkar vara en riktig proffsbok med detaljer kring surdeg, levain, proteintrådar och fördegar. Me like!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hedhs bok är för hembagaren vad Ringen är för Frodo - den kan antingen hjälpa enormt eller totalt stjälpa allt intresse.
Jag tycker han är lite väl elitistisk när han förklarar hur man bakar surdegsbröd. Han har rätt i teorin, men det går att göra mer folkligt.

Lycka till med brödbakandet!

Mvh Johan

Eva sa...

Ja, jag bläddrar i den med skräckblandad förtjusning. Jag är ju lite lat och bakar mest på en höft i vanliga fall...

hippihäxan sa...

Håller helt med matgeek!
Men att göra levain är både kul och gott, pröva!
Men var inte ta det inte så blodigt om det inte blir exakt...

Kul att ni var och hälsade på i butiken!
Det är trevligt när man får ansikten på "bloggfolk". Lycka till på semestern.
Hälsningar hippihäxan/emelie

Ulrika sa...

Jag fick en fin kokbok av tjejerna när jag fyllde år - Smaker från Saltå kvarn - fräscht och fint ser det ut, lite Anna-stil. Mat och bröd mm. Rekommenderar den.