En fin födelsedagspresent har jag fått av Svägerskan med familj. Det verkar vara en riktig proffsbok med detaljer kring surdeg, levain, proteintrådar och fördegar. Me like!
Höst & nystart!
2 månader sedan
En alldeles vanlig familj ställer om till ett liv som sliter lite mindre på våra gemensamma resurser.
4 kommentarer:
Hedhs bok är för hembagaren vad Ringen är för Frodo - den kan antingen hjälpa enormt eller totalt stjälpa allt intresse.
Jag tycker han är lite väl elitistisk när han förklarar hur man bakar surdegsbröd. Han har rätt i teorin, men det går att göra mer folkligt.
Lycka till med brödbakandet!
Mvh Johan
Ja, jag bläddrar i den med skräckblandad förtjusning. Jag är ju lite lat och bakar mest på en höft i vanliga fall...
Håller helt med matgeek!
Men att göra levain är både kul och gott, pröva!
Men var inte ta det inte så blodigt om det inte blir exakt...
Kul att ni var och hälsade på i butiken!
Det är trevligt när man får ansikten på "bloggfolk". Lycka till på semestern.
Hälsningar hippihäxan/emelie
Jag fick en fin kokbok av tjejerna när jag fyllde år - Smaker från Saltå kvarn - fräscht och fint ser det ut, lite Anna-stil. Mat och bröd mm. Rekommenderar den.
Skicka en kommentar